Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Сентябрь » 19
19.09.2014

Президенту України

Порошенку П.О.



Прем’єр-міністру України

Яценюку А.П.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

На державних підприємствах Донецької та Луганської областей виникла складна ситуація з виплатою заробітної плати. Особливе занепокоєння викликає те, що навіть на вугільних підприємствах, які перебувають на звільнених територіях, заробітна плата не виплачена ще за червень. Хоча працівники підтримують життєзабезпечення шахт – здійснюють провітрювання виробок та відкачують воду.

Також нам, як і всім шахтарям, не зрозуміло, чому при підготовці до осінньо-зимового періоду за прогнозованого дефіциту 25 млн тонн вугілля до кінця опалювального сезону, Міністерство енергетики та вугільної промисловості всі зусилля спрямовує на його імпорт, замість вирішення проблем вітчизняних шахт.

Невиправдано керівництво Міністерства енергетики та вугільної промисловості дало усні вказівки зупинит ... Читать дальше »
Просмотров: 505 | Добавил: KAMENYAR | Дата: 19.09.2014 | Комментарии (0)

Обласне об’єднання НПГУ Західного Донбасу обурене намірами зменшити соціальний захист інвалідів праці
19.09.2014

Про це голова Обласного об'єднання Незалежних профспілок гірників України Західного Донбасу Віктор Грек повідомляє у зверненні до голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця:

Шановний Михайле Яковичу!

Обласне об'єднання Незалежних профспілок гірників України Західного Донбасу обурене звісткою про повернення до розгляду питання щодо зменшення соціального захисту інвалідів праці.

Мова йде про початок розгляду законопроекту «Про реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування та легалізацію фонду оплати праці». На нашу думку, норми, які містяться у вказаному законопроекті, є наругою над гідністю людей, які втратили здоров'я під час праці на підприємствах.

Цинічною є норма, яка зобов'язує застраховану особу, котра одночасно має право на призначення страхової виплати на ... Читать дальше »
Просмотров: 641 | Добавил: KAMENYAR | Дата: 19.09.2014 | Комментарии (0)