Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Декабрь » 03
03.12.2013

Шахтарі Кривого Рога підтримують безстрокову акцію протесту на столичному майдані Незалежності. Зокрема,перебуває в ці дні у Києві й  голова первинної профспілкової організації НПГУ ПАТ «Євраз Суха Балка» Олександр Бондар. Він розповів, як незалежні профспілки й шахтарі підтримують тих, хто вийшов на майдани країни.


 

«Мені постійно телефонують із Кривого Рога шахтарі й питають, як можна організовуватися для виїзду до Києва. Бо люди підтримують столичний Євромайдан, мета якого – відсторонити владу, що зрадила свій народ, у тому числі відправити у відставку Прем’єр-міністра Миколу Азарова, а Президенту України Віктору Януковичу оголосити імпічмент. Шахтарі Кривбасу одностайнів цьому.

Завтра змушений повертатися до Кривого Рога, де заплановане засідання міської ради голів НПГУ. Основне питання порядку денно ... Читать дальше »

Просмотров: 583 | Добавил: union-free | Дата: 03.12.2013 | Комментарии (0)

Рада КВПУ вирішила приєднатися до загальноукраїнського страйку

02.12.2013

Рада Конфедерації вільних профспілок України 2 грудня зібралася на екстрене засідання, щоб обговорити ситуацію, яка склалася в країні після застосування силових методів розгону мирної акції протесту в Києві у ніч на 30 листопада, та виробити стратегію своїх дій.


Представники членських організацій КВПУ із Києва, Луганщини, Донеччини, Волині, Дніпропетровщини, Кіровоградщини та інших регіонів упродовж минулого тижня брали активну участь у мирних мітингах, що вирували на центральних площах столиці. Обурені насильством бійців «Беркуту» над мирними демонстрантами, більшість з яких були 17-18 річними студе ... Читать дальше »

Просмотров: 585 | Добавил: union-free | Дата: 03.12.2013 | Комментарии (0)