Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Декабрь » 1 » Заява Конфедерації вільних профспілок України
21:42
Заява Конфедерації вільних профспілок України
Конфедерації вільних профспілок України закликає гуртуватися
01.12.2013

Заява
Конфедерації вільних профспілок України


Конфедерація вільних профспілок України розцінює застосування сили для розгону мирних акцій, як спробу влади у такий спосіб розправитися з людьми, доведеними до відчаю зростанням безробіття, заборгованості із зарплат, оплати лікарняних, допомоги жінкам по вагітності і пологах та інших соціальних виплат, що нині складають майже 2 млрд грн. Дійшло вже навіть до затримок виплат на поховання померлих.

У такій ситуації відповіддю владі з боку людей найманої праці та інших громадян країни має стати їхній організований виступ. Конфедерація вільних профспілок України вважає, для того щоб змінити ситуацію, суспільство має згуртуватися у боротьбі проти дій нинішньої влади, яка своїм злочинним непрофесіоналізмом призвела до повного зубожіння народу.

Ми закликаємо піднятися на боротьбу за краще майбутнє усі верстви населення України – найманих працівників, безробітних, пенсіонерів, студентів, інтелігенцію та всіх інших громадян, бо лише спільними діями ми зможемо змінити ситуацію в країні.

Звертаємося до наших братів і сестер – членів усіх діючих в Україні профспілок – давайте створимо Координаційний комітет профспілок для опору діям влади проти мирних громадян, які вийшли на боротьбу за краще майбутнє – своє, своїх родин, своїх дітей і онуків!

Це буде наш національний майданчик для координації своїх дій з усіма демократичними силами! Запрошуємо до співпраці представників робітничого та студентського рухів, інтелігенції, громадських організацій!

Чекаємо представників усіх діючих в Україні профспілок, які готові ввійти до складу Координаційного комітету, 2 грудня о 13.00 за адресою: Київ, вул. Басейна, 5-Б.
Просмотров: 694 | Добавил: KAMENYAR | Теги: свободні профспілки, НПГУ, Майдан, Заява Конфедерації вільних профспіл | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 1
1 union-free  
0
те Граждане, кто вышел на Майдан, договор не читали и я не читал, но люди вышли потому, что "вертикаль власти" ПР всех "достала" своими "понятиями", люди устали от их политики глобального устрашения, устали жить в страхе, бесправии и нищете, в глобально коррумпированном государстве, поэтому хотят "сбежать" хоть в европу (при этом оставаясь дома), поэтому вышли, "европа" - лишь повод, а не причина.....а в воскресенье вышли сотнями тысяч, в ответ на кровопролитие на майдане, и это правильный ответ здорового общества на насилие государства над народом.....чтобы на Украине не было москвы ноября 93-го, декабря 2011 в жанаозене (казахстан)....учитесь у нас...мы на ваших ошибках научились

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]