Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Июль » 29 » Пліч-о-пліч –за мир і єдність
08:44
Пліч-о-пліч –за мир і єдність
Пліч-о-пліч –за мир і єдність
28.07.2014

У суботу на Майдані Незалежності пройшла акція за мир і єдність в Україні під назвою «Пліч-о-пліч». У ній взяли участь й представники незалежної профспілки гірників України.

Кияни та гості столиці, громадські активісти, волонтери, профспілківці, зірки естради та шахтарі вийшли на головну площу столиці із закликами до миру в Україні. Зі сцени лунали шахтарські пісні, вірші, щирі слова підтримки жителів Сходу країни. Активісти виклали напис: «Мир. Ми разом з Донбасом».

Серед шахтарів, які приїхали до Києва на акцію «Пліч-о-пліч», був й член НПГУ, гірник шахти «Центральна» ДП «Красноармійськ-вугілля» Юрій Губанов.

«Попри все ми щоденно трудимося на благо нашої Батьківщини, - сказав він. – Там, де ведуться активні бойові дії, люди пішли у відпустки. Але більшість підприємств вугільної промисловості продовжують працювати».

Як зазначив голова НПГУ Михайло Волинець, сьогодні дуже важливо проводити такі акції підтримки жителів Сходу.

«Гірникам дуже непросто у теперішній ситуації працювати, а їхнім сім’ям – жити у зоні бойових дій, – додав голова НПГУ. – Уявіть, як це людям спускатися у шахту, коли існує загроза, що у будь-який момент може вона буде знеструмлена або пошкоджена снарядом. Насправді, у переважній більшості гірники та їхні сім’ї не підтримують сепаратистів. Залишається сподіватися, що в Україні настане мир, й ми разом будемо відновлювати та розбудовувати нашу країну».
Просмотров: 524 | Добавил: KAMENYAR | Теги: квпу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]