Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Май » 7 » МКП закликає
16:45
МКП закликає
Політичні лідери повинні діяти задля попередження громадянської війни в Україні - МКП
07.05.2014



Міжнародна конфедерація профспілок розповсюдила заяву: «У зв'язку з тим, що насильство в Україні може перерости в повномасштабну громадянську війну, МКП закликає політичних лідерів України і Росії та широке міжнародне співтовариство дотримуватися чітких зобов’язань щодо недопущення насилля та ведення діалогу на засадах демократії, прав людини і фундаментальних принципів міжнародного законодавства.

Усі українські профспілки 19 лютого закликали до «раціональних рішень на основі розбудови консенсусу, що ґрунтується на національних інтересах та реальних потребах трудівників та громадян України», задля забезпечення поваги до прав та свобод українського народу та волевиявлення майбутнього для своєї країни. Ця вимога від представників робітничого руху та широких кіл громадськості залишається єдиним задовільним рішенням, щоб покінчити з кризою, зберегти життя людей та намітити кроки майбутнього, яке б ґрунтувалося на громадському спокої, соціально-економічній справедливості та мирного співіснування.

Уряди мають негайно взяти зобов’язання щодо ведення переговорів, а також відмовитися від підбурювання до насильства з боку радикальних екстремістів та розпочати співпрацю задля забезпечення поваги демократії та верховенства права. Тривала неспроможність дотримуватися таких дій залишить Україну сам-на-сам із загрозливими наслідками повномасштабної війни».
Просмотров: 712 | Добавил: KAMENYAR | Теги: квпу, Мир, мкп, Украина, профсоюзі, права человека, Война | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]