Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Ноябрь » 05

На НКМЗ создали независимый профсоюз

[10:30 23 октября 2013 года ]

  Работники Новокраматорского машиностроительного завода выразили недоверие официальному профсоюзу, и создали 21 октября первичную организацию независимого профсоюза, сообщают Новости Краматорска.

 Согласно сообщению, 21 октября несколько работников предприятия провели учредительное собрание заводской первичной организации Всеукраинского профсоюзного общества "Защита сп ... Читать дальше »

Просмотров: 670 | Добавил: union-free | Дата: 05.11.2013 | Комментарии (0)

Профспілківці пікетували посольство

04.11.2013

Представники Конфедерації вільних профспілок України та громадських організацій пікетували Посольство Республіки Казахстан в Україні.


Акція протесту мала на меті привернути увагу спільноти до початку міжнародної кампанії за звільнення кинутих у в'язниці і колонії майже два роки тому робітників-нафтовиків Жанаозена, профспілкових і політичних активістів, засуджених за так зване «розпалювання соціальної ворожнечі».

Організатори пікету заявили про повну підтримку робітничого, профспілкового руху і демократичних сил Казахстану. Під час мітингу вони також наголошували на персональній відповідальності президента Республіки Казахстан Нурсултана Назарбаєва.

Нагадаємо, що напередодні відбулася міжнародна конференція «Н ... Читать дальше »

Просмотров: 616 | Добавил: union-free | Дата: 05.11.2013 | Комментарии (0)