Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Октябрь » 20
Міліція чинить тиск на голову незалежної профспілки

Представників ППО НПГУ ПАТ «Львівська вугільна компанія» і трудового колективу підприємства знову змушуютьпікетами вибивати заборговану з червня зарплату.
Вичерпавши всі інші можливості отримати кревно зароблене, трудівники вирішили 24 жовтня вдатися до акцій протесту під стінами обласних держадміністрації та прокуратури. Аби не мати клопоту з державними органами та міліцією, заздалегідь письмово повідомили відповідні інстанції про свої наміри.
Як розповіла голова первинного осередку НПГУ ПАТ Ольга Шкоропад, 17 жовтня вона відвезла листи до Львова та Сокаля, а повернувшись увечері додому, дізналася від чоловіка Бориса Григоровича про прикрий ін ... Читать дальше »
Просмотров: 716 | Добавил: union-free | Дата: 20.10.2013 | Комментарии (0)

Працівникам ПАТ «Львівська вугільна компанія» не платять зарплату

18.10.2013
    Працівникам ПАТ «Львівська вугільна компанія» знову не платять зарплату. Трудовий колектив та незалежна профспілка вирішили 24 жовтня 2013 року пікетувати Львівську обласну держадміністрацію і прокуратуру Львівської області, якщо ситуація на підприємстві не зміниться. Про це йде мова у заяві ППО НПГУ ПАТ «Львівська вугільна компанія».
                              Звернення
    Голові наглядової Ради ПАТ "Львівська вугільна компанія” Літвіновій Т.О. Голові правління — генеральному директорові ПАТ "Львівська вугільна компанія” Чудак Н.О. Міністру енергетики та вугільної промисловості Ставицькому Е.А. Голові Незалежної профспілки гірників України Волинцю М.Я. Голові Львівської обласної держадміністрації Ш ... Читать дальше »
Просмотров: 651 | Добавил: union-free | Дата: 20.10.2013 | Комментарии (0)