Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Март » 1 » Заява Конфедерації вільних профспілок України щодо знецінення національної валюти та ситуації із соціальними виплатами
11:14
Заява Конфедерації вільних профспілок України щодо знецінення національної валюти та ситуації із соціальними виплатами

Заява Конфедерації вільних профспілок України щодо знецінення національної валюти та ситуації із соціальними виплатами

28.02.2014

 

 У той час, коли з кожним днем знецінюється національна валюта, а державна скарбниця порожня, про що вже встигли заявити як впливові особи колишньої влади, так і представники нинішньої, Конфедерація вільних профспілок висловлює серйозну стурбованість щодо цілком прогнозованого погіршення життєвого рівня людей найманої праці та інших категорій населення. Відхилення від закладених параметрів курсу національної валюти, на підставі якого розроблявся державний бюджет України на 2014 рік, також готує для повноцінного функціонування діяльності держави нові загрози. А якщо врахувати, що тотальне розкрадання бюджетних коштів чиновниками усіх рівнів стало ледь не традицією, то висновки напрошуються досить песимістичні.

Конфедерація вільних профспілок України  стурбована тим, що починаючи з січня місяця, як і торік, почала виникати заборгованість по соціальним виплатам.

Тому Конфедерація вільних профспілок закликає очільників нової влади із усією відповідальністю поставитися до порушених проблем та вжити всіх необхідних заходів, щоб унеможливити в подальшому подібні явища. У цей непростий час вкрай важливо спільними зусиллями, із залученням якомога ширшого кола громадських організацій та незалежних профспілок, узяти під жорсткий контроль діяльність Держказначейства, фіскальних та розпорядчих органів. Лише в такий спосіб вдасться за найкоротший термін вдасться повернути довіру населення до зазначених інституцій.

Конфедерація вільних профспілок неодноразово наголошувала, що за останніх три-чотири роки колишній уряд запровадив і розвинув безперебійну систему корупції, хабарництва та розкрадання бюджетних коштів. Тому це ганебне явище слід викорінювати на всіх щаблях владної вертикалі. І робити це слід негайно. 

Голова Конфедерації

вільних профспілок України                        Михайло ВОЛИНЕЦЬ

 

Просмотров: 491 | Добавил: union-free | Теги: квпу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]