Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Март » 4 » ЗАЯВА Конфедерації вільних профспілок України щодо військової агресії з боку Російської Федерації
02:45
ЗАЯВА Конфедерації вільних профспілок України щодо військової агресії з боку Російської Федерації

ЗАЯВА Конфедерації вільних профспілок України щодо військової агресії з боку Російської Федерації

03.03.2014

Конфедерація вільних профспілок України у цей непростий і складний час звертається до профспілкових структур світу, зокрема і російських, із надією, що ніхто не залишиться байдужим до тих тривожних подій, що стрімко розгортаються останніми днями.

Нахабне вторгнення на територію Автономної Республіки Крим збройних формувань, всупереч усім міжнародним домовленостям, розцінюється в усьому світі як неприкрита агресія з боку РФ. Нічим не обґрунтовані претензії Кремля і звинувачення української влади в розпалюванні антиросійських настроїв не витримують ані найменшої критики. Спроба перших осіб Росії за допомогою зброї «стабілізувати ситуацію в Україні» не що інше, як втручання у справи суверенної держави.

Викликають також серйозну стурбованість повсюдні випадки масового залучення російських громадян для проведення антиурядових і антиукраїнських мітингів , що відбулися 1 березня в Донецькій, Луганській, Харківській областях, містах Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі, Миколаєві, Херсоні. Такі дії мають одну мету: дестабілізувати ситуацію в нашій країні.

Конфедерація вільних профспілок України звернулася з офіційним листом до Федерації незалежних профспілок Росії та Конфедерації праці Росії з переконливим проханням всіма можливими засобами донести керівництву РФ про трагічні наслідки його необдуманих рішень, які можуть призвести до повномасштабної війни з використанням усіх видів озброєння. Вважаємо, що такий сценарій не може задовольнити ні численні народи, які населяють РФ, ні громадян нашої країни – як україномовних, так і російськомовних.

Чи варто нагадувати , що будь-які військові дії – це завжди біль і страждання ні в чому неповинних людей, не кажучи вже про неминучі жертви. Кому як не жителям Росії цього не знати, пам'ятаючи про кавказькі військові кампанії.

Конфедерація вільних профспілок України засуджує будь-які прояви агресії з боку інших держав та звертається до розуму керівництва Кремля і сподівається на солідарну підтримку в цьому життєво важливому питанні колег з Федерації незалежних профспілок Росії і Конфедерації праці Росії.

 

Голова Конфедерації

вільних профспілок України                    Михайло ВОЛИНЕЦЬ

Просмотров: 726 | Добавил: union-free | Теги: квпу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]