Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Декабрь » 31 » Страйк готується не з трибуни, а в трудовому колективі – Волинець
13:14
Страйк готується не з трибуни, а в трудовому колективі – Волинець
31.12.2013

У понеділок відбулася зустріч Віталія Кличка з керівництвом Конфедерації вільних профспілок, на якій обговорювали страйкове питання. Повідомляє «Радіо Свобода».
«Я розповів, як у світі страйки готуються і проводяться», – сказав Радіо Свобода очільник Конфедерації вільних профспілок Михайло Волинець.

За його словами, організація страйку потребує ретельної підготовки. Саме брак організаційних заходів призвів до того, що заклик опозиціонерів 1 грудня організувати страйк не дав наслідків.

«Проголошувати з трибуни – це одне, а підготувати страйк, пояснити це трудовому колективу – зовсім інше», – наголошує Михайло Волинець.

Голова вільних профспілок вважає, що страйк в Україні може початися насамперед під соціальними гаслами, а вже потім набути політичного змісту.

«Реальна заборгованість по зарплатні становить не 1,1 мільярда гривень, як каже офіційна статистика, а більше ніж 2,5 мільярда гривень. Страйки із соціально-економічними вимогами можуть перерости в політичні, якщо влада не реагуватиме. Тоді страйкарі можуть порушити питання про недовіру такій владі», – каже Михайло Волинець.
«Радіо Свобода»
Просмотров: 557 | Добавил: KAMENYAR | Теги: ВІЛЬНІ ПРОФСПІЛКИ, Волинець, старйк | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]