Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Апрель » 18 » Профспілківці вимагали реформування відносин між державою та підприємцями
07:44
Профспілківці вимагали реформування відносин між державою та підприємцями
Профспілківці вимагали реформування відносин між державою та підприємцями
16.04.2014

Вільна профспілка підприємців України провела у столиці акцію протесту, у якій взяли участь торговці з різних міст України. Протестувальники вимагали реформування відносин між державою та підприємцями.

Акція почалася на революційному Майдані. Потім дружною колоною активісти ВППУ рушили вулицею Грушевського до Кабінету міністрів та Верховної Ради. Представники профспілок зустрілися з високими чиновниками та передали звернення. У ньому, зокрема, зазначається: «Подолавши свій страх, ми вийшли на майдани і відкрито виступили проти свавілля, беззаконня і корупції. Народ змінився і змінюється, але влада на місцях, разом з олігархами, не бажають змінюватись та втрачати свої позиції».

За словами голови ВППУ Валентини Коробки, протестувальники висунули низку вимог, з-поміж яких: переведення ринків у комунальну власність; відновлення фіксованого податку; обов’язковий соціальний пакет для підприємців (вихідні, лікарняні, відпустки).

«Своєю акцією Вільна профспілка підприємців України ще раз засвідчила, що разом ми – потужна сила, з якою неможливо не рахуватись», - наголосила Валентина Коробка.
Просмотров: 575 | Добавил: KAMENYAR | Теги: ПРОФСОЮЗ, Коробка, квпу, предприниматели, Майдан, Символоков | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]