Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Февраль » 26 » «Правий сектор» засуджує тиск на сім’ї правоохоронців
09:20
«Правий сектор» засуджує тиск на сім’ї правоохоронців
25.02.2014


«Правий сектор» засуджує тиск на сім'ї силовиків і виступає проти фізичної розправи над ними.


«Ми будуємо нову країну, в основу розвитку якої буде покладено національні інтереси, справедливість, високий рівень моралі. Саме тому «Правий сектор» негативно ставиться до тиску на сім’ї силовиків», – йдеться в заяві політради «Правого сектора».

Як кажуть в організації, всі винні мають бути покарані, це стосуватиметься «і сімей злочинців у вигляді конфіскацій і грошових стягнень». «Проте погрози фізичної розправи, на нашу думку, є неприпустимими», – заявляють у «Правому секторі».

«Ми – революційно оздоровлене українське суспільство – повинні продемонструвати, що піднялися на сходинку вище в моральному плані. Нехай наш справедливий гнів і бажання справедливості не перетворюються в сліпу ненависть», – ідеться в заяві.

«Правий сектор» також звертає увагу на те, що наразі під тиском суспільства «перебувають сім’ї окремих чесних силовиків, і це явище має зникнути». Політрада також зазначає, що ще під час протистояння на Грушевського в січні цього року вони заявляли, що не мститимуться сім’ям, і цього принципу дотримуються і зараз.

Раніше прокуратура Волинської області звернулася до нового генерального прокурора України Олега Махніцького, заявивши, що на території регіону «особи, які називають себе членами «Правого сектора», чинять тиск на прокурорів і підпорядкованих працівників, лунають погрози фізичної розправи над ними та їхніми сім’ями».

Радіо Свобода © 2014 RFE/RL, Inc.
Просмотров: 591 | Добавил: union-free | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]