Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Январь » 26 » Міністр Захарченко лякає застосуванням сили
12:55
Міністр Захарченко лякає застосуванням сили


Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко звернувся до майданівців і лідерів опозиції та застеріг, що застосує силу у разі активних дій мітингувальників.

Своє звернення він розпочав з подяки тим, хто допоміг звільнити двох працівників міліції, яких «захопили так звані «охоронці Майдану» та тримали у приміщенні КДМА». Як сказав Захарченко, «полонених правоохоронців катували, після чого вони були госпіталізовані». Він наголосив, що «це не перший випадок, коли екстремісти б'ють і катують людей».

Далі міністр звернувся до лідерів опозиції:

«Якщо ви дійсно патріоти і хочете зберегти нашу державу, проявіть політичну зрілість і мудрість. Це не гра у війну. Тут реальні жертви — живцем згорають міліціонери, екстремісти відстрілюють людей. Вони ховаються за спинами дітей і жінок, їм потрібен хаос. На крові не збудувати міцну державу».

На завершення свого звернення Віталій Захарченко застеріг, що усіх, «хто залишиться на Майдані та у захоплених будівлях вважатимуть екстремістськими угрупованнями. І, у разі небезпеки та активних дій буде застосована сила».

Просмотров: 499 | Добавил: union-free | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]