Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Июль » 22 » Лист до МКП з приводу подій в Україні
20:39
Лист до МКП з приводу подій в Україні
Лист до МКП з приводу подій в Україні
18.07.2014

Шаран Барроу

Генеральний секретар МКП

18 липня 2014 року



Шановна Шаран,

Наслідки ескалації збройних конфліктів на Сході України зараз відчули на собі не тільки українські сім’ї, але й ті люди, рідні і близькі яких загинули в результаті трагедії з літаком авіакомпанії «Малайзійські авіалінії» Боїнг-777 17 липня 2014 року. За час терористичної агресії, що фінансується ззовні, на Сході країни загинули сотні українських солдат та мирних громадян і ця цифра вчора збільшилася майже на 300 іноземних громадян, які знаходилися у збитому літаку. Українці сумують разом з рідними та близькими загиблих.

Конфедерація вільних профспілок України (КВПУ) глибоко стурбована ситуацією та подіями, які розгортаються у східних областях країни. В умовах терористичних проявів та сепаратистських настроїв трудівники і прості громадяни стають заручниками екстремістських угрупувань.

Дії терористів дестабілізують політичну і соціально-економічну ситуацію та втягують у збройні конфлікти мирне населення Сходу України, яке втрачає свої робочі місця і позбавляється засобів для існування й вимушене мігрувати в інші регіони країни.

КВПУ закликає об’єднати усі зусилля як міжнародних, так і національних організації, для збереження миру в України і недопущенню цинічних смертей мирних жителів.



Голова КВПУ Михайло Волинець
Просмотров: 590 | Добавил: KAMENYAR | Теги: квпу, Мир, мкп, Война | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]