Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Декабрь » 13 » КВПУ підтримала профспілки Італії
11:04
КВПУ підтримала профспілки Італії
КВПУ підтримала профспілки Італії
12.12.2014

Сьогодні профспілкові організації Італії вийшли на загальнонаціональний страйк. Вони виступають проти реформування трудового законодавства. Конфедерація вільних профспілок України надіслала італійським колегам лист зі словами підтримки.

Італійські профспілки відстоюють нинішнє трудове законодавство, бо воно, на їхню думку, захищає працівників від можливості звільнення. Водночас уряд країни прагне змін законів у трудовій сфері. Реформа трудового законодавства - одна із ключових у програмі перетворень, ініційованій прем'єр-міністром країни Маттео Ренці. Влада аргументує необхідність зробити законодавство більш гнучким тим, що це допоможе вивести економіку з кризи.

Незалежні профспілки України дуже гарно розуміють ситуацію, у якій опинилися італійські колеги, і тому надіслали лист зі словами підтримки та солідарності. Вони сподіваються, що так званий «Акт про працю», який перебуває на розгляді у італійському парламенті, так і не буде ухвалений.

«В Україні люди також у дуже складній ситуації й стикаються з соціальними, економічними та політичними проблемами/ Yаш уряд, як і ваш, й надалі планує скоротити державі витрати на соціальні потреби. Саме тому ми перебуваємо у боротьбі й намагаємося протистояти несправедливим діям урядовців, які позбавляє трудящих і громадян України гідної праці та соціального захисту», - зазначено у листі.
Просмотров: 561 | Добавил: KAMENYAR | Теги: КВПУ підтримала профспілки Італії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]