Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Январь » 27 » К событиям у Днепропетовского ОДА 26 января. ЗАЯВА УЧАСНИКА СІЧЕСЛАВСЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ
20:01
К событиям у Днепропетовского ОДА 26 января. ЗАЯВА УЧАСНИКА СІЧЕСЛАВСЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ
У Січеславі організатори місцевого Євромайдану назвали штурм облдержадміністрації провокацією з боку влади, закликавши жителів міста «не брати участі у провокаціях, пов`язаних з так званим штурмом ОДА та інших «постановочних спектаклях», організованих групами провокаторів, частина з яких не місцеві жителі».

ЗАЯВА УЧАСНИКА СІЧЕСЛАВСЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ

Сьогодні, 26.01.2014, був заявлений траурний день і оголошена панахида по загиблому жителю Січеславщини Сергію Нігояну. Я, як один з організаторів Євромайдана підтримую мирні акції громадянської непокори. Також вважаю акції по бойкоту товарів і бізнесу регіоналів, як і акції із закликом виходити з Партії Регіонів ефективними і необхідними.

Я закликав і закликаю громадян не брати участь у провокаціях пов'язаних з так званим штурмом ОДА та інших «постановочних спектаклях» організованих групами провокаторів, частина з яких не є жителями м. Січеслава.

За весь час існування січеславського Євромайдану жодна вимога про припинення репресій , знищення економічного потенціалу Січеслава, засудження та притягнення до відповідальності чиновників, що мали відношення до розкрадання майна, що належить місту, об'єктивного розслідування нападу на Євромайдан 25.11.2014 не було не те, що виконано, а навіть почуто.

Я закликаю владу Січеслава припинити провокації, пов'язані з інспірованим «штурмом ОДА», і не створювати для самої себе привід ввести надзвичайний стан ціною крові невинних людей, що вийшли підтримувати європейські цінності.

Член координаційної ради січесласького Євромайдана,
Маркевич Іван.
Просмотров: 525 | Добавил: KAMENYAR | Теги: днепропетровский майдан, Днепропетровск, штурм ога | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]