Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Февраль » 26 » Дніпропетровськ: районна організація Партії регіонів саморозпускається, обласні регіонали заявляють про «цькування»
09:05
Дніпропетровськ: районна організація Партії регіонів саморозпускається, обласні регіонали заявляють про «цькування»
25.02.2014

Дніпропетровськ: районна організація Партії регіонів саморозпускається, обласні регіонали заявляють про «цькування»

Жовтнева районна організація Партії регіонів у Дніпропетровську саморозпустилась. Це сталось сьогодні на сесії районної ради під тиском активістів Євромайдану.
 
Анонсована участь у сесії народного депутата-регіонала Івана Ступака не відбулась. Усі депутати заявили про вихід з партії.
 
Тим часом сьогодні Дніпропетровська обласна організація Партії регіонів оприлюднила офіційну заяву про «тиск і переслідування» її членів.
 
«Сьогодні голова П’ятихатської районної організації Партії регіонів Володимир Чепурко повідомив, що вночі його будинок зазнав бандитського нападу. Сьогодні ж удень було скоєно зухвалий розбійний напад на голову Апостолівської районної держадміністрації. Вісім людей у масках, озброєні автоматичною зброєю, проникли в будинок до голови РДА Андрія Леонова. Вони зажадали, щоб він написав заяву про звільнення і вихід із партії, а також триста тисяч гривень. Можна констатувати, що організоване цілеспрямоване цькування членів Партії регіонів. Почалося масоване, цинічне переслідування», – мовиться в заяві.
 
У ній також міститься заклик до лідерів ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», УДАРу і «Правого сектору» «вплинути на своїх прихильників».
 
Між тим голова обласної ради, регіонал Євген Удод, який сьогодні відкликав заяву про свою відставку, але не з’явився на робочому місці, увечері через свою прес-службу поінформував, що цього дня був у Києві і зустрічався з послом Євросоюзу в Україні Яном Томбінським.
 
«Я запевнив Яна Томбінського, що у Дніпропетровській області буде збережено мир та громадський порядок. Усі політичні сили обов’язково знайдуть компроміс», – цитує Удода прес-служба облради.
 
Активісти Євромайдану заполонили сьогодні будівлю обласної ради і провели там замість нескликаної головою сесії обласної ради «Народну раду».

Радіо Свобода © 2014 RFE/RL, Inc. 
Просмотров: 566 | Добавил: union-free | Теги: Днепропетровск | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]