Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Декабрь » 05

09:15 5 грудня 2013 р.


Розподілившись по всьому периметру, вони готові захищати територію Євромайдану і його людей від провокацій і штурму.

«Радіо Свобода» інформує сьогодні, 5 грудня, в повідомленні «Євромайдан охороняє загін самооборони»:

«На майдані Незалежності сформували загін самооборони. До його складу ввійшли колишні військові, ветерани війни в Афганістані, учасники бойових дій в інших країнах, козацтво та добровольці з фізичною підготовкою. Розподілившись по всьому периметру, вони готові захищати територію Євромайдану і його людей від провокацій і штурму.

Підполковник Володимир Олегович стоїть у військовій формі біля палатки з написом «Офіцерський корпус» позаду сцени на ... Читать дальше »

Просмотров: 633 | Добавил: union-free | Дата: 05.12.2013 | Комментарии (0)

Будинок профспілок звільнятимуть від членів профспілок

04.12.2013

Сьогодні, 4 грудня, президія Федерації профспілок України прийняла рішення про подовження договору оренди приміщення за адресою: майдан Незалежності, 2  - для того, щоб протестувальники-члени профспілок мали змогу обігрітися, похарчуватися та відпочити.


 

Та після цього голову ФПУ Юрія Кулика було викликано до прокуратури м.Києва, де він заднім числом (від 3 грудня) написав заяву з проханням направити представників правоохоронних органів, щоб ті силоміць звільнили приміщення від протестувальників, які, до речі, сплачують членські внески до ФПУ та утримують їхніх чиновників.

За інформацією генерального прокурора Віктора Пшонки, суд виніс рішення звільнити всі захоплені будівлі, зокрема і приміщення ФПУ.

... Читать дальше »

Просмотров: 551 | Добавил: union-free | Дата: 05.12.2013 | Комментарии (0)