Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Сентябрь » 17



 "29 серпня 2012 року у газеті "Україна Молода" була опублікована стаття "На залізниці зріє бунт", в якій головою первинної профспілки Вільної профспілки Харківської вагонної дільниці Олександром Абросімовим поширена недостовірна інформація. В статті вказано, що умови роботи провідників стають дедалі нестерпнішими, також наведено ряд інформації, яка завдає шкоди діловій репутації "Південної залізниці", - прес-служба ДП "Південна залізниця".

Відповідач Олександр Абросімов рішенням Ленінського суду Харкова шокований. Адже через лікарняний, він навіть не був на жодному засіданні. Одначе суд на таку дрібницю не зважив.

Треба встановлювати, чи містили ті слова образу

... Читать дальше »

Просмотров: 670 | Добавил: union-free | Дата: 17.09.2013 | Комментарии (1)

16.09.2013

Дозволи на аутсорсинг повинні одержувати тільки ті компанії, у яких основним видом діяльності є діяльність із працевлаштування. Про це сказав заступник директора Департаменту праці та зайнятості Міністерства соціальної політики України Олег Прутенко під час Українського аутсорсингового форуму, що відбувся у Києві. Таким чином він прокоментував інформацію, поширену деякими ЗМ,І щодо необхідності одержувати дозволи ІТ-компаніями, що займаються аутсорсингом.


 

«Компанії, які займаються ІТ аутсорсингом не повинні одержувати для цього дозволів. Ця норма стосується виключно підприємств, у яких основним видом діяльності є діяльність із працевлаштування, і направлена вона на захист прав таких працівників. Деякі видання, не розібравшись у питанні, поширили недостовірну інформацію», – сказав він.

Олег ... Читать дальше »

Просмотров: 669 | Добавил: union-free | Дата: 17.09.2013 | Комментарии (0)