Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июнь » 19 » У СБУ М.Волинець зробив кілька заяв
07:28
У СБУ М.Волинець зробив кілька заяв
Перебуваючи на допиті у СБУ, М.Волинець зробив кілька заяв

18.06.2015


Зокрема він нагадав, що Незалежна профспілка гірників України ще навесні зверталася до Прем’єр-міністра і Генеральної прокуратури з приводу заборгованостей із зарплати у шахтарських колективах, але жодної реакції так і не надійшло.

Також Михайло Волинець заявив, що за його сином Андрієм встановлене зовнішнє спостереження з боку силовиків, що не може його не турбувати.

Звернув лідер незалежних профспілок увагу й на те, що вкрай погано ведеться підготовка до опалювального сезону, що зрештою може призвести до енергетичної катастрофи.

З приводу останніх подій КВПУ готується надіслати листи Генеральному директору Міжнародної організації праці Гаю Райдеру, Генеральному секретарю Міжнародної конфедерації профспілок Шаран Барроу, Генеральному секретарю Організації Об’єднаних Націй Пак Гі Муну, Голові Європейської Ради Дональду Туску.

Є інформація, що до приміщення СБУ, де відбувається допит Михайла Волинця, мають намір прибути представники іноземних посольств в Україні, які хочуть з’ясувати, чому відбувається порушення міжнародних норм.

Як повідомлялося раніше, Михайло Волинець не має наміру залишати приміщення СБУ, доки не отримає чітких відповідей на запитання, хто дав вказівку порушувати Закон України «Про профспілки».
Просмотров: 675 | Добавил: KAMENYAR | Теги: політрепресії, Волинець, СБУ, акції спротиву, квпу | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]