Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июнь » 20 » НПГУ ЗД звернулася до Президента України щодо тиску на профспілкових лідерів
14:45
НПГУ ЗД звернулася до Президента України щодо тиску на профспілкових лідерів
НПГУ ЗД звернулася до Президента України щодо тиску на профспілкових лідерів

Незалежна профспілка гірників Західного Донбасу звернулася до Президента України Петра Порошенка.

Президенту України

Порошенку П. О.

Шановний Петре Олексійовичу!

У всьому світі профспілки є локомотивом соціального руху, індикатором настрою громадського життя держави. Весь прогресивний світ, розуміючи це, намагається вести конструктивний діалог з суспільством, знаходити компромісні рішення та разом з профспілками вирішувати найскладніші соціальні питання, тим самим попереджуючи ріст невдоволення та протестів в державі.

Натомість спостерігаються намагання влади звинуватити в чомусь (самі не знають, у чому) протестувальників. Дійшло навіть до того, що до прокуратури та СБУ почали викликати на допити загальновизнаного борця за права трудящих, людину зі світовим ім'ям, голову КВПУ та НПГУ Михайла Волинця. Він аж ніяк не міг стояти осторонь, не міг спостерігати свавілля влади щодо простих людей. Під проводом Вільних профспілок та Незалежної профспілки гірників України ми виходили на дозволені Конституцією України протестні акції. Ці акції не становили ніякої загрози безпеці держави. Навпаки, якби високі чиновники дослухались до голосу народу, можна було б давно знайти спільну мову і подолати допущені помилки.

Що коїться в нашій державі?! Простим людям урізають всі соціальні пільги, заморожують підвищення заробітних плат та пенсій, підвищують тарифи, обкладають податками пенсіонерів. Якщо людям треба затягнути паски, то чому політики користуються найдорожчими предметами розкоші, авто, телефонами, державними дачами і все за рахунок простих громадян?

Чому влада, яка обіцяла бути орієнтованою на європейські цінності, не чує власного народу? Чому кожен прояв громадського невдоволення діями влади переслідується в найгірших традиціях диктаторських режимів?

Взятий владою курс на залякування та створення тиску на профспілкових лідерів є хибним та помилковим. В усьому світі конфліктні питання вирішуються через соціальний діалог, шляхом перемовин. Досить давити на власний народ, почуйте та побачте проблеми людей, які вибороли для себе краще життя, а плодами цього життя насолоджуються лише обрані!

Вимагаємо залишити у спокої нашого лідера, котрий не вчинив нічого протизаконного. Викликає подив і обурення переслідування Службою безпеки України М.Волинця на фоні процвітаючої в країні корупції, гальмування в розслідуванні та відсутність покарання справжніх злочинців, котрі нахабно обкрадали Україну і котрим дозволили повтікати за її межі.

Невже переслідуванням істинних патріотів ви зможете навести лад в країні? Навпаки: цим ви викликаєте ще більший гнів та справедливе обурення народу.
Просмотров: 561 | Добавил: KAMENYAR | Теги: Президент України, нпгу зд, тиск на профспілкових лідерів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]