Свободные профсоюзы Днепропетровска

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Декабрь » 13
КВПУ підтримала профспілки Італії
12.12.2014

Сьогодні профспілкові організації Італії вийшли на загальнонаціональний страйк. Вони виступають проти реформування трудового законодавства. Конфедерація вільних профспілок України надіслала італійським колегам лист зі словами підтримки.

Італійські профспілки відстоюють нинішнє трудове законодавство, бо воно, на їхню думку, захищає працівників від можливості звільнення. Водночас уряд країни прагне змін законів у трудовій сфері. Реформа трудового законодавства - одна із ключових у програмі перетворень, ініційованій прем'єр-міністром країни Маттео Ренці. Влада аргументує необхідність зробити законодавство більш гнучким тим, що це допоможе вивести економіку з кризи.

Незалежні профспілки України дуже гарно розуміють ситуацію, у якій опинилися італійські колеги, і тому надіслали лист зі словами підтримки та солідарності. Вони сподіваються, що так званий «Акт про працю», який перебуває на розгляді у іта ... Читать дальше »
Просмотров: 561 | Добавил: KAMENYAR | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)

Против дискриминации на «Метинвесте»
12.12.2014

Офис компании «Метинвест» в Кривом Роге 11 декабря 2014 года пикетировали члены городской организации Независимого профсоюза горняков Украины. Их поддержали представители общественных организаций, участвующих в бессрочной акции под стенами Криворожского горсовета, а в Днепропетровске – членские организации КСПУ.





Прийти к трехэтажному офису компании, владеющей в Кривбассе несколькими горнорудными и другими предприятиями, в частности, Северным, Центральным и Ингулецким горно-обогатительными комбинатами, в Кривом Роге активистов НПГУ заставила ситуация, сложившаяся на Северном ГОКе. После того, как представители городской организации НПГУ и общественности Терновского района, где расположен СевГОК, пикетировали здание администрации комбината, там не прекращается моральное давление на членов НПГУ, а женщины по-прежнему работают в невыносимых условиях. Администрация частично выполнила т ... Читать дальше »
Просмотров: 660 | Добавил: KAMENYAR | Дата: 13.12.2014 | Комментарии (0)